Elektrische vergrendelingen & vluchtwegen

Zorgloos het gebouw verlaten

Elektrische vergrendelingen & vluchtwegen

Waar inbraakweerstand en vluchten samen moeten werken


Steeds meer deuren dienen te voldoen aan hoge inbraak eisen. Maar wat als deze deur ook als vluchtweg moet dienen? Kan het worden gekoppeld aan een paslezer? En wat is de oplossing als een brandalarm deuren moet ontgrendelen op afstand?. DWS geeft antwoord op uw vragen en adviseert en levert de juiste componenten, rekening houdend met de juiste normen en eissen.
 

Onze oplossingen voor gecontroleerde inbraakbeveiliging en toegangsbeheer beginnen laagdrempelig van elektrische openers, tot hoogwaardige inbraakwerende elektrische meerpuntsvergrendelingen gebaseerd op SKG**/*** of WK2/WK3 elementklasse. Merendeel van onze oplossingen zijn ook inzetbaar volgens de richtlijnen van het politiekeurmerk. 

Zelfvergrendelende meerpunts anti-paniek sloten voor enkele deuren voldoen aan de vluchtwegnorm EN179 of voor dubbele deuren aan de EN1125.  Deze vluchtweg oplossingen geven een directe ontgrendeling bij de bediening aan de binnenzijde van de deur.
In bepaalde omgevingen zoals in de zorg als openbare gebouwen of musea, is het niet wenselijk dat iedereen direct een ruimte kan verlaten. Hiervoor bieden we produktoplossingen om een gecontroleerde vluchtweg toe te passen conform de EN13637.